Kennelnimi Iipanaapan myönnettiin minulle vuonna 2012. Kasvattajan peruskurssin suoritin syksyllä 2011 onnistuneesti läpi. Sekä kasvattajan jatkokurssin marraskuussa 2014. Olen myös allekirjoittanut uusimman kasvattajasitoumuksen. Toimin Unkarinpaimenkoirat Ry:n hallituksessa sekä olen varapuheenjohtajana Suuret laumanvartijarodut Ry:ssä

Iipanaapan on pieni kotikenneli Keski-Suomen Uuraisilla jossa koirat ja muut eläimet ovat täysin perheenjäseniä . Asumme taajama-alueen ulkopuolella lähellä kuitenkin Uuraisten keskustaa jossa koiria on hyvä silloin tällöin käydä sosiaalistamassa. Perheeseeni kuuluu minun lisäksi avomeheni sekä neljä lasta.

Koiramaailma on kiehtonut minua pikkutytöstä lähtien mutta oma ns. ensimmäinen koira oli pitkäkarvainen collie,sen kanssa kasvoin mukaan koiramaailmaan. Siitä lähtien perheessäni on aina ollut ainakin yksi koira.

Koirakokemusta on vetokoirasta palveluskoiraan ja kotoakin on löytynyt monenlaista kulkiaa. moneen rotuun tutustuneena olen löytänyt itselleni ja perheelleni sopivimmat rodut.

Suorittanut olen:
-Kasvattajan peruskurssin
- kasvattajan jatkokurssi
-Koiranomistajan peruskurssin
- Koiralähtöistä elämää - yleiskurssi