Kuvasz pennut / Kuvasz puppies

PENNUT SYNTYIVÄT 7.12.2018
5 UROSTA & 2 NARTTUA

VAPAANA UROS PENTUJA!

7.12.2018 syntyneestä Kuvasz pentueesta omaa kotiaan ja perhettään etsii vielä nämä 2lupaavan oloista urosta.

Emä: Nala A Vizimalom " Nala" (Belgia)
Lonkat: A/ A
Kyynärät: 0/0
Silmät: Terveet
PRA: Vapaa

Isä: FI MVA JV-17 HeJW-17 HeW-17 PMJV-17 Czaruso Hans Henrik "Tahvo" (Ruotsi)
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: Terveet
PRA: Vapaa

Molemmat vanhemmista erinomaisella rodunomaisella ulkonäöllä,vahvalla mustalla pigmentillä ja hermorakenteella varustettuja. Ilman saalisviettiä. Ei myöskään allergioita. Kumpikin vanhemmista työskennellyt lampaiden parissa.

Molemmat veljekset todella lupaavia rakenteellisesti sekä myös hermorakenteen osalta. Todella tasapainoisia kokonaisuuksia. Ovat tottuneet lampaisiin 4viikon ikäisestä lähtien ja tottuneet myös lapsiin,muihin koiriin sekä myös kissoihin. Osaavat toimia ja ns. puhua koiraa isommassakin laumassa. Ovat tottuneet käsittelyyn. Madotettu säännöllisesti. Syövät 3x päivässä Essential large breed nappulaa. Sisäsiisteys hyvällä mallilla. Osaavat kulkea myös hihnassa :)

Iipanaapan Dreambears Diego "Happy"
&
Iipanaapan Dreambears Dynamo "Lucky"

Luovutetaan kennelliiton virallisella kauppasopimuksella.

Pennun hinta on 1400e josta palautan 100e kun Pevisaan kuuluvat kuvaukset on tehty ja näkyvät jalostustietojärjestelmässä.

Hinta sisältää:
- Rekisteröinnin ja sirutuksen
- Eläinlääkärin tarkastuksen + rokotuskortin
- PRA testin
- Rekisteröintipaperit
- Pentu-oppaan
- Kattavan pentupaketin
- Vuoden ilmaisen jäsenyyden rotuyhdistykseen
- Kasvattajan loppuelämän tuen ja turvan!

Mikäli sinulla on vahdin tai eläintilan suojelijan paikka auki ja sinulla on tarjota laumanvartijalle sopiva paikka asua ja näet itsesi ja perheesi kuvaszin omistajana niin ota yhteyttä joko soittamalla 041-4951169 tai laittamalla sähköpostia iipanaapankennel@gmail.com

Olette erittäin tervetulleita tutustumaan pentuihin ja emään Uuraisille Jyväskylän kupeeseen :)

Yhdistelmän sukupuu

Mikäli olet kiinnostunut rodusta ja sinulla on tarjota pennulle rodunomainen ympäristö kasvaa niin ota rohkeasti yhteyttä esim sähköpostitse iipanaapankennel(at)gmail.com tai facebookissa yv:nä

Emme luovuta pentuja kerros- eikä rivitaloon eikä myöskään tiiviisti asutetulle asuinalueelle.

Kasvatustyö on parhaimmillaan yhteistyötä ja olenkin paljon tekemisissä eri eläintilojen kanssa ja toivon että jatkossakin tutustun uusiin ihmisiin ja eläintiloihin jotka ovat halukkaita yhteistyöhön jotta pystyn kasvatustyötä järkevissä määrin jatkamaan eikä koiramäärä nouse liian suureksi ja kasvattejani pääsisi tekemään sitä työtä mihin heidät on tarkoitettu. Mikäli sinulla siis on eläintila vailla vartijaa niin ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan ja tavataan!