Kuvasz pennut / Kuvasz puppies

PENNUT SYNTYIVÄT 7.12.2018
5 UROSTA & 2 NARTTUA

7.12.2018 syntyneestä Kuvasz pentueesta omaa kotiaan ja perhettään etsii vielä muutama uros pentu.

Emänä Belgian tuontimme Nala. Virallisemmin Nala A Vizimalom.
Lonkat: A/ A
Kyynärät: 0/0
Silmät: Terveet
PRA: Vapaa

Omaa vahvan hermorakenteen,tumman pigmentin sekä erinomaisen rodunomaisen,valkoisen karkean kiharan karvan. Ei omista liiallista saalistusviettiä. Suorittanut petotestin pistein 10/10.

Isänä Ruotsin tuontimme Tahvo. Virallisemmin Czaruso Hans Henrik.
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: Terveet
PRA: Vapaa

Isokokoinen,erinomaisen hermorakenteen ja tumman pigmentin omaava yksilö. Ei omista liiallista saalistusviettiä. Turkki rodunomainen eli karkea valkoinen kihara.

Pennut syövät kiinteää ruokaa ja ovat tottuneet ulkoilemaan. Ovat myös tutustuneet muihin koiriin sekä kissoihin ja myös lampaisiin. Osaavat kohdata erinomaisesti lampaat ja toimia niiden seurassa. Ovat myös tottuneet eri ikäisiin lapsiin ja niiden käsittelyyn.

Pennut on madotettu säännöllisesti ja ovat eläinlääkärin tarkastamia

Yhdistelmän sukupuu


Mikäli olet kiinnostunut rodusta ja sinulla on tarjota pennulle rodunomainen ympäristö kasvaa niin ota rohkeasti yhteyttä esim sähköpostitse iipanaapankennel(at)gmail.com tai facebookissa yv:nä

Emme luovuta pentuja kerros- eikä rivitaloon eikä myöskään tiiviisti asutetulle asuinalueelle.

Kasvatustyö on parhaimmillaan yhteistyötä ja olenkin paljon tekemisissä eri eläintilojen kanssa ja toivon että jatkossakin tutustun uusiin ihmisiin ja eläintiloihin jotka ovat halukkaita yhteistyöhön jotta pystyn kasvatustyötä järkevissä määrin jatkamaan eikä koiramäärä nouse liian suureksi ja kasvattejani pääsisi tekemään sitä työtä mihin heidät on tarkoitettu. Mikäli sinulla siis on eläintila vailla vartijaa niin ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan ja tavataan!